Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Politiet har innstilt på tiltaler i Gunnarsson-saken

Flere ledere mistenkt for grov økonomisk utroskap.

HAR LEVERT SIN INNSTILLING: Politiadvokat Morten Stene skal ha innstilt på tiltale i Gunnarsson-saken, melder TV 2. De nærmeste dagene skal statsadvokat Torunn Gran vurdere om saken skal opp for retten. 
Foto: Krister Sørbø / SCANPIX
HAR LEVERT SIN INNSTILLING: Politiadvokat Morten Stene skal ha innstilt på tiltale i Gunnarsson-saken, melder TV 2. De nærmeste dagene skal statsadvokat Torunn Gran vurdere om saken skal opp for retten. Foto: Krister Sørbø / SCANPIX Vis mer

Ifølge TV 2 har politiadvokat Morten Stene innstilt på tiltale i den mye omtalte overgangssaken der Stabæk og Vålerenga er involvert.

Etterforskningen mot ledere i de to klubbene er avsluttet. TV 2 fikk torsdag bekreftet at statsadvokaten i Oslo har mottatt innstillingen fra politiet i Asker og Bærum.

Statsadvokat Torunn Gran skal i løpet av de nærmeste dagene vurdere om saken skal opp for retten. Hun har ikke besvart kanalens forespørsler.

TV 2 melder at Stene har innstilt på tiltale i saken. Vinner han og politiet fram med sitt syn på trolig noen av de fem siktede i saken møte i retten. Flere ledere er siktet for grov økonomisk utroskap.

Politiet vil ikke bekrefte opplysningene. Forrige gang fikk politiet saken i retur. Da ville statsadvokaten ha en mer detaljert etterforskning.

Det vakte oppsikt da TV 2 for ett år siden avslørte at Stabæk solgte Veigar Páll Gunnarsson til Vålerenga for 1 million kroner, selv om Rosenborg bød mer for angriperen. Samtidig solgte Stabæk en opsjon på den da 15 år gamle Herman Stengel til Vålerenga. Politiet mener bæringene gjorde dette bevisst for å unngå å måtte betale penger til franske Nancy, som skulle ha 50 prosent av en salgssum for Gunnarsson.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media