Politiet legger fram nye bevis i kampfiksingssaken

Holder pressekonferanse i dag.

- NYE BEVIS: Politiadvokat Ragnvald Brekke sier til NRK at politiet vil informere om nye bevis i kampfiksingssaken i norsk fotball i dag. 
Foto: Morten Holm / NTB Scanpix
- NYE BEVIS: Politiadvokat Ragnvald Brekke sier til NRK at politiet vil informere om nye bevis i kampfiksingssaken i norsk fotball i dag. Foto: Morten Holm / NTB ScanpixVis mer

Oslo politidistrikt holder torsdag pressekonferanse om status i kampfiksingssaken i norsk fotball. Politiet vil presentere nye bevis i saken, melder NRK.

Pressekonferansen holdes på politihuset på Grønland i Oslo klokken 13.00. De skal fortelle om utviklingen i både kampfiksingssaken og kommisjonærsaken.

- Politiet vil informere om nye bevis i kampfiksingssaken, sier politiadvokat Ragnvald Brekke til NRK.

Mistanken om kampfiksing i norsk fotball oppsto etter to kamper i 2. divisjon i juni i fjor. Det gjaldt kampene Asker - Frigg og Follo - Østsiden, der både Asker og Follo tapte sine kamper. Til sammen ti personer har hatt status som siktet i saken. Det er blant andre tre spillere fra Follo og to fra Asker.

En norsk tippekommisjonær er tidligere sjekket ut av kampfiksingssaken, men han er fortsatt siktet for mulig grovt bedrageri av Norsk Tipping. Politiet har opprettet en egen etterforskning på den saken.

(NTB)