Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Politiet måtte jage fulle Godset-spillere

Sommeravslutningen ble vel fuktig for Drammens stolthet.

(Dagbladet.no): Strømsgodsets sommeravslutning tok i overkant av natt til fredag. Etter 4-0 mot Tønsberg i cupen reiste Drammens-laget med trenere og ledere rett på feiring til Hurum i båt, og minst én av båtene la til utenfor Holmsbu spahotell.

I 05-tida fikk politiet en mengde klager fra hotellgjester og andre som mente SIF feiret vel høylytt, og Hurum lensmannskontor sendte en patrulje til stedet.

- Båten der bråket kom fra, ble jaget fra stedet, sier førstebetjent Steinar Berg ved Hurum lensmannskontor til Drammens Tidendes nettutgave.

SIF-trener Dag-Eilev Fagermo bekrefter at det ble sunget om bord i båten, men stiller seg uforstående til at spillerbåten skal ha blitt jaget bort.

- Jeg så ikke noe politi på stedet, så jeg stiller meg uforstående til påstanden, sier Fagermo, som ikke er begeistret for denne typen eksponering av laget.

- Når det skrives slike ting, medfører det negative spekulasjoner rundt klubben og laget, sier han til DT.no, og legger til at lokalavisas artikkel kan få konsekvenser for samarbeidet mellom SIF og avisa.

SPREKK I IDYLLEN: Gjestene ved Holmsbu spahotell var lite begeistret for Godset-spillernes feiring. Foto: SCANPIX
SPREKK I IDYLLEN: Gjestene ved Holmsbu spahotell var lite begeistret for Godset-spillernes feiring. Foto: SCANPIX Vis mer
- SÅ IKKE NOE POLITI: Trener Dag-Eilev Fagermo liker slett ikke eksponeringen gutta hans får i pressen etter feiringen natt til fredag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling