Politiet tok Beckham

David Beckham har nok en gang gitt blaffen i fartsgrensene i Storbritannia.

Manchester United-stjernen ble stoppet av politiet etter råkjøring på motorveien i Staffordshire kl. 23.45 i går kveld, melder Sky Sports.

Beckham var på vei hjem til fra et veldedighetsarrangement og savnet trolig kona Victoria og sønnen Brooklyn i meste laget.

Det er ikke kjent hvor fort Beckham kjørte, men boten ble i hvert fall satt til omlag 800 kroner.

- En 25-åring fikk en standardbot. Vi vil ikke bekrefte navnet på den involverte mannen, sier en talsmann for West Midlands-politet.

Beckham har nå 28 dager på å betale boten. Det skulle gå greit, selv om han fortsatt ikke har fått en ny og bedre kontrakt i Manchester United. Årslønn: 15 mill. kroner, pluss sponsorinntekter.

Hvilken i bil Beckham kjørte da han ble stoppet er uvisst. I garasjen har United-vingen både en Porsche, en Ferrari og en Range Rover.

En talsmann for Manchester United nekter å kommentere Beckhams bot fordi den ikke har noe med fotball å gjøre.

Det er ikke første gang Beckham kjører fort. I 1999 møtte han i retten og beholdt førerkortet fordi råkjøringen skyldtes en paparazzi-fotograf på hjul etter fotballstjernen.

(Dagbladet.no)

FULL FART: David Beckham fikk en bot for råkjøring på motorveien, og har trolig penger til å betale den også. Her med kona Victoria Adams i Cannes 20. januar i år.