Politiet tviler på Evans-voldtekt

Tror United-spilleren er feilaktig utpekt.

(Dagbladet.no): Førjula ble alt annet enn fredfull for Manchester United-stopper Jonny Evans (19). Han tilbrakte 16 timer i arresten etter at en 26 år gammel kvinne anklaget ham for voldtekt under Uniteds julefest på Great John Street Hotel, men har selv bedyret sin uskyld hele veien..

Etter grundige avhør av det påståtte voldtektsofferet tror politiet nå at Evans feilaktig er blitt pekt ut som gjerningsmann, skriver London Evening Standard og Daily Mirror.

Svarte ikke godt for seg

26-åringens forklaring skal inneholde alvorlig mangler på sammenheng, men politiet tror ikke hun har pekt ut feil mann med vilje.

- Ingen sier at hun har vært uærlig med vilje. Problemet er at det har vært fri flyt av gratis alkohol gjennom hele kvelden, og masse mennesker vandret rundt på hotellet, sier en politikilde til London Evening Standard.

Punktet hvor den 26 år gamle kvinnens forklaring skal sprike aller mest, er hvordan hun skal ha havnet alene med Evans.

Fra før er det kjent at hun ankom julefesten sammen med kjæresten sin. Det har også versert historier om at kjæresten havnet i håndgemeng med Evans, da sistnevnte danset med 26-åringen.

- Hun svarte ikke godt for seg, og rotet veldig med opptakten til den angivelige hendelsen, og det som skjedde etterpå, sier politikilden.

PÅ TRIBUNEN: Med partyfikser Rio Ferdinand ved siden av seg så Jonny Evans (til venstre) kampen mot Everton fra tribunen. 19-åringen ble nylig anklaget for voldtekt, men det påståtte offeret skal ikke ha vært overbevisende i politiavhør. Foto: AFP
PÅ TRIBUNEN: Med partyfikser Rio Ferdinand ved siden av seg så Jonny Evans (til venstre) kampen mot Everton fra tribunen. 19-åringen ble nylig anklaget for voldtekt, men det påståtte offeret skal ikke ha vært overbevisende i politiavhør. Foto: AFP Vis mer

Tilbake i morgen?

Mot slutten skal hun også ha vært i tvil om det var Evans eller noen andre av lagkameratene hans som hadde vært i avhør hos politiet. Dette skal ha fått politiet til å lure på om 26-åringen kaster bort tiden deres.

Evans satt på tribunen ved siden av Rio Ferdinand da Manchester United slo Everton 2-1 lille julaften.

Kanskje er han tilbake i troppen når tabelltoeren i morgen reiser til Sunderland, der Evans gjorde stor suksess i tiden han var leid ut forrige sesong.

Politiet tviler på Evans-voldtekt
<B>FUKTIG JULEFEST:</B> Manchester Uniteds julefest på Great John Street Hotel utviklet seg i gal retning utover kvelden.