Politijakt etter fotballspiller

London-politiet er på jakt etter Ragnvald Somas lagkamerat Gary Charles i West Ham. Les siste nytt fra engelsk fotball.

West Ham-backen er sporløst forsvunnet etter at bilen hans var innblandet i en bilulykke mandag kveld, skriver The Sun. Mercedesen skal ha blitt jagd av en annen bil etter en kollisjon.

Da politiet kom til stedet fant de ingen sjåfør. I stedet lå det ei halvflaske whiskey og et par joggesko inne i bilen.

Millionbilen er registrert på Charles, og er ikke registrert stjålet. Charles sjøl møtte ikke opp på trening i West Ham i går.

Ifølge vitner ville ikke sjåføren av Charles' bil legge fram forsikringspapirer etter en ulykke. Mannen skal i stedet ha kjørt fort fra stedet. Sjåføren skal ha stinket av alkohol.

- Jeg er selvfølgelig veldig bekymret dersom en West Ham-spiller har problemer. Men jeg har ikke hørt noe fra politiet ennå, sier West Ham-sjef Harry Redknapp.

Politiet har heller ikke så langt fått fatt i Charles.

- Vi har vært hjemme hos ham, lagt igjen beskjeder og forhørt oss. Men så langt har han ikke svart på våre henvendelser. sier en talsmann.

 • Charles er for tida skadd etter å ha vært utlånt til 1. divisjonsklubben Birmingham. 30-åringen har landskamper for England.

  Jackie Charlton skjeller ut Adams


  England-legenden og tidligere Irland-trener Jack Charlton liker ikke at Tony Adams gir seg på landslaget. Han mener Arsenal-stopperen kunne holdt på i flere år til. - Det er trist at Tony gir seg på verdensarenaen. Han slutter når landet hans trenger ham som mest. Timingen hans er forferdelig, og kanskje uten å vite det svekker han sjansene våre fram mot VM i 2002, sier Charlton.

  Merson advarer mot nedrykk


  Paul Merson er Aston Villas største lyspunkt i en foreløpig dårlig sesong. Etter sju poeng på 10 kamper frykter «Merse» at Villa snart er i nedrykkssumpa. - Hvis vi ikke vinner i de tre-fire siste kampene våre er vi i nedrykkssonen, sier han.

  FA-sjef ble truet


  Adams Crozier, direktør i det engelske fotballforbundet (FA), røper at utnevnelsen av Sven-Göran Eriksson førte til sterke reaksjoner mot ham sjøl. - Jeg har fått mye ekkel og truende brev og e-post, sier Crozier som leverte flere av truslene til politiet. Innsenderne var irriterte fordi England nå ikke har engelsk landslagstrener.

  Stam i sju år


  Nederland-stopper Jaap Stam er klar til å binde seg til Manchester United i sju nye år. 28-åringen ber sjøl om den lange kontrakten, som blir den lengste i klubben. - Vi er ikke enig om kontraktlengden ennå, men forslaget vårt ble godt mottatt i United, sier spillerens agent. Årslånn i perioden: 30 mill. kroner.

  Hoddles til Tottenham


  Southampton-manager Glenn Hoddle skal etter ryktene overta etter George Graham i Tottenham. Hvis Tottenhams nye eiere, ENIC, mener alvor blir det ikke altfor dyrt heller. En klausul i Hoddles kontrakt sier at alle klubber som vil spytte ut 10 mill. kroner kan overta Saints-sjefen.

 • Kilder: The Mirror, The Sun, BBC og Soccernet.