Politikere kjemper om å bli president i Det russiske fotballforbundet

Må finne erstatter for Capello.

KRISE: Idrettsminister Vitalij Mutko og parlamentsmedlemmet Igor Lebedev ønsker begge å bli president i Det russiske fotballforbundet. Første oppgave blir å finne en erstatter for landslagssjef Fabio Capello (bildet). Foto: EPA/YURI KOCHETKOV
KRISE: Idrettsminister Vitalij Mutko og parlamentsmedlemmet Igor Lebedev ønsker begge å bli president i Det russiske fotballforbundet. Første oppgave blir å finne en erstatter for landslagssjef Fabio Capello (bildet). Foto: EPA/YURI KOCHETKOV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Idrettsminister Vitalij Mutko og parlamentsmedlemmet Igor Lebedev ønsker begge å bli president i Det russiske fotballforbundet.

Det skriver forbundet tirsdag i en pressemelding.

Russisk fotball er i en stor krise noen få år før fotball-VM på hjemmebane. Nylig ble italienske Fabio Capello sparket som landslagssjef etter flere svake resultater i EM-kvalifiseringen. Bare noen få måneder tidligere ble Nikolai Tolstykh tvunget til å gå av som fotballpresident.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Den nye fotballpresidentens første jobb blir å finne Fabio Capellos erstatter.

Idrettsminister Mutko er favoritten til å ta over makten i russisk fotball. Men mye kan skje før presidentvalget 2. september.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer