Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Politirazzia hjemme hos Zlatan

Italienske myndigheter slår til mot Juventus.

(Dagbladet.no): Italienske skattemyndigheter etterforsker Juventus for regnskapsjuks og skatteundragelser i forbindelse med spillerkjøp.

Tidligere i dag gjennomførte politiet (Guardia di Finanza) en razzia i klubbens kontorer og hjemme hos den tidligere direktøren Antonio Giraudo og presidenten Luciano Moggi.

Seinere i dag har de ifølge Expressen, som igjen referer til Corriere dello Sport, slått til hjemme hos svenskenes superstjerne Zlatan Ibrahimovic og den italienske stopperkjempen Fabio Cannavaro.

Spillerne skal ikke være mistenkt for noe kriminelt. Politiet er på jakt etter kontoopplysninger og annen dokumentasjon som kan hjelpe dem i etterforskningen av klubben.

POLITIBESØK:</B> Italiensk politi slo til mot boligen til Zlatan Ibrahimovic i dag. De leter ifølge italienske medier etter dokumentasjon på skattejukset som Juventus er anklaget for.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling