KONTROVERSIELL: Dommer Wolfgang Stark i diskusjon med halve det argentinske landslaget i kampen mot Nigeria. Nå frykter pensjonert engelsk dommer at den tyske dommeren skal lage skandale i kampen mellom England og Slovenia. Foto: AFP
KONTROVERSIELL: Dommer Wolfgang Stark i diskusjon med halve det argentinske landslaget i kampen mot Nigeria. Nå frykter pensjonert engelsk dommer at den tyske dommeren skal lage skandale i kampen mellom England og Slovenia. Foto: AFPVis mer

Poll frykter skandaledømming

Tysk dommer i England - Slovenia får engelskmennene til å skjelve

|||Tidligere toppdommer Graham Poll frykter skandaledømming når England møter Slovenia. Dommer i kampen er nemlig tyskeren Wolfgang Stark.

Stark har fått kritikk tidligere i mesterskapet og er kjent for å dele ut flittig med gule og røde kort. Bedre blir det ikke av at England risikerer å møte nettopp Tyskland i åttedelsfinalen.

— Dommeren, som er kjent for å dele ut kort, kan potensielt gjøre sitt eget land en tjeneste dersom han gir gult kort til Steven Gerrard og James Milner, skriver Poll i sin spalte i Daily Mail.

Duoen må sone neste kamp dersom de får gult mot Slovenia. Engelskmennene liker heller ikke historien om at Stark delte ut ni gule og ett rødt kort da Chelsea og Barcelona møttes i mesterligasemifinale. Spesielt John Terry klaget over tyskeren, og mente pipeblåseren manglet respekt for ham.

— Stark vil aldri med vilje opptre uærlig, men han er blitt satt i en veldig vanskelig posisjon, fortsetter Poll.

(NTB)