Pølsa legger seg langflat etter å ha sjikanert overvektig kvinne på Instagram

Fikk massiv kritikk.

HELBOM: Langrennsstjerna Øysten Pettersen la ut dette bildet, der han sjikanerte en overvektig kvinne i formiddag. Faksimile: Øystein Pettersens Instagram-profil (Dagbladet har fjernet kvinnen fra bildet)
HELBOM: Langrennsstjerna Øysten Pettersen la ut dette bildet, der han sjikanerte en overvektig kvinne i formiddag. Faksimile: Øystein Pettersens Instagram-profil (Dagbladet har fjernet kvinnen fra bildet) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Øystein «Pølsa» Pettersen er en populær mann som stort sett får ros for hvordan han opptrer offentlig, men i formiddag gikk langrennsstjerna på en skikkelig bomtur på sin Instagram-profil.

32-åringen la nemlig ut et bilde av seg selv i et flysete. Ved siden av ham satt en overvektig kvinne, som Pettersen fant det for godt å kritisere for vekta.

«Når sidedama spør om det er greit å ha armlene oppe pga plasstrøbbel, samt får ekstra lengde på beltet, ja da er dagens første#hverdagshumor et faktum.#dundrevidere #candycrush», var meldingen «Pølsa» skrev under bildet han la ut i nitida i formiddag.

Langløperen, som konkurrerer for Team United Bakeries, fjernet bildet igjen i 11.30-tida, men da hadde det rukket å komme inn rundt hundre kommentarer - og en del «likes» - til bildet.

Massiv kritikk De aller fleste av dem kritiserte Pettersens «humor». Flere kalte det for lavmål, spesielt for bruk av emneknagene «#dundrevidere» og «#candycrush».

Her er noen av svarene tobarnsfaren fikk:

«Det her var ikke min humor. Og jeg kan ikke forstå at det kan være din heller. Hvordan har du tenkt? Det her ble bare dumt for alle: damen på flyet, deg og oss(dine følgere)».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.