Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Pølsa» på bryllupsreise spurtet inn til andreplass

Northug elleve etter stavbrekk.

 ANDREPLASS:  Øystein Pølsa Pettersen endte på en 2. plass under fellesstarten i Sandnes sentrum. Foto: Jørgen Kvalsvik /Dagbladet
ANDREPLASS: Øystein Pølsa Pettersen endte på en 2. plass under fellesstarten i Sandnes sentrum. Foto: Jørgen Kvalsvik /Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SANDNES (Dagbladet): Svenske Theodor Peterson var klart raskest under den 15 kilometer lange fellesstarten på rulleski i Sandnes sentrum.

Svensken holdt seg lenge bak, men på siste oppløpsside kom han ut som en løs kanon og knuste alle.

Nærmest den svenske vinneren var Øystein «Pølsa» Pettersen. Etter å ha rykket litt for tidlig, han han ikke kreftene som han trengte igjen på oppløpssiden, foran flere tusen tilskuere.

Bryllupsferie - Lyst til å vinne, selv om det ikke betyr en dritt, men her og nå betyr det alt. Jeg blir slått av en bedre løper. Kjipt at han er svensk, ler Øystein Pettersen.

- Hadde ikke vært bedre å bli slått av en nordmann. En finne hadde vært best.

Lørdag for en uke siden giftet Pettersen seg med Ellen Sandbakken. Bryllupsferien så langt har bestått av Lysebotn Opp og fellesstart i Sandnes sentrum.

- Tidenes bryllupsferie, skrek speaker Ole Kristian Stoltenberg da Pølsa ledet på den siste runden.

Northug med stavbrekk Petter Northug virket lenge pigg i Sandnes. Men i en sving litt over en kilometer før slutt, brakk han staven.

- Jeg hadde ikke vært sterk nok til å vinne uansett, sier Petter Northug etter målgang.

Blinkfestivalen fortsetter i morgen med sprint for skiløperne. Hos damene vant Katja Visnar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!