Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pølsekongen satte hummerrekord

Takeru Kobayashi bytter beite.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Verdens uovertrufne pølsekonge, Takeru Kobayashi, har bevist at det ikke bare er frankfurtere han behersker.

I går stilte 27-åringen opp i en hummerspisekonkurranse i Boston, der han gjorde den gamle verdensrekorden på 22 hummerruller til latter.

For å gjøre konkurransen mer spennende, stilte Takeru alene mot et lag på fire personer. De var tilbudt 10 000 dollar hvis de klarte å slå den 72 kilo tunge japaneren.

Det gikk som det måtte gå: Takeru slukte 41 hummerruller på ti minutter. De fire konkurrentene klarte bare 25 til sammen.

- Jeg vil gjerne sette nye hummerrekorder, sa Takeru i takketalen, mens konkurrentene ymtet frampå at de hadde spist nok hummer for en stund.

Den amerikanske storspiseren, Crazy Legs Conti, er rangert som nummer elleve på lista over verdens beste konkurransespisere. Han sier at årsaken til at den lille japaneren knuser konkurrenten, er fordi han alltid klarer å være rolig og fokusert.

- Han har skjønt det samme som Lance Armstrong og Tiger Woods: Konkurransen foregår ikke på selve banen. Den foregår i hodet ditt, sier Conti til Boston Globe.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer