Polsk borgermester med sjarmoffensiv mot sølv-Bartosz

- Det blir kult å dra dit.

KJENT OVER NATTA: Bartosz Piasecki fra Oslo fektet seg sensasjonelt til OL-finale, og fikk nesten en million nordmenn til å benke seg foran TV-apparatet. Her setter han inn det avgjørende støtet mot sørkoreanske Jinsun Jung i semifinalen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
KJENT OVER NATTA: Bartosz Piasecki fra Oslo fektet seg sensasjonelt til OL-finale, og fikk nesten en million nordmenn til å benke seg foran TV-apparatet. Her setter han inn det avgjørende støtet mot sørkoreanske Jinsun Jung i semifinalen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For to uker siden var det ikke mange som visste hvem Bartosz Piasecki var.

Det endret seg naturligvis etter OL-sølvet i fekting 1. august, der nesten en million nordmenn benket seg foran TV-apparatet til finalen mot Ruben Limardo Gascon fra Venezuela.

For øyeblikket tilbringer han sine første - og siste - feriedager i sommer på ei bortgjemt hytte rett over svenskegrensa. Men han har rukket å smake litt på kjendistilværelsen som følger med å komme fra det store intet og bli en TV-yndling over natta.

- Jeg blir kjent igjen, faktisk. Det trodde jeg ikke skulle skje, at jeg etter noen få timer på skjermen skulle oppleve det. Bare jeg er på butikken for å kjøpe noe, eller venter på grønt lys for å gå over veien, stopper folk opp og gratulerer. Det er veldig hyggelig at folk har fått det med seg, sier Piasecki til Dagbladet.

4-stjerners middag Han blir også invitert hit og dit på diverse tilstelninger og TV-programmer. 25-åringen er født i Polen, men flyttet til Norge som toåring. Like fullt har en polsk borgermester fra fødebyen vært på tråden for å få ham nedover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer