Forbannet Jan Ziobro

Polsk hoppbråk: Kastet ut av laget

- Framstår som et lite mysterium.

MISFORNØYD: Jan Ziobro føler seg urettferdig behandlet. Det har han også sagt klart og tydelig ifra om. Foto: NTB scanpix
MISFORNØYD: Jan Ziobro føler seg urettferdig behandlet. Det har han også sagt klart og tydelig ifra om. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

​(Dagbladet): Hopperen Jan Ziobro (26) er kastet ut av det polske laget. De siste to ukene har han kommet med tre utbrudd på Facebook der han sier at han føler seg ydmyket og dårlig behandlet.

- Mange mennesker rundt meg ønsker å ødelegge for meg. Karrieren min er meningsløs, sier han i en av videoene.

Sportssjef Adam Malysz slår fast at oppførselen er uakseptabel. Ziobro nekter å gi intervjuer til polske medier – og hele situasjonen framstår som merkelig.

- Han snakker bare via Facebook. Jeg har sikkert ringt ham ti ganger, men telefonen er alltid slått av, forteller Pawel Wilkowicz, journalist i den polske avisa Sport.pl.

Én seier

Jan Ziobro har hoppet 74 renn i verdenscupen. Han har én seier – fra Engelberg i 2013 – og han kan også skilte med VM-bronse i lagkonkurransen fra Falun i 2015.

Før denne sesongen ble han degradert til B-laget. Det vil si at han hopper kontinentalcup (COC), nivået som er under verdenscupen. Seinest 16. desember kom han på 14. plass i rennet på Notodden. Viser du framganger og at «noe er på gang», kan du få sjansen i verdenscupen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer