Polsk storavis ber Kowalczyk legge opp

- Gi opp!

LEGG OPP: Justyna Kowalczyk har tidligere fortalt at hun lider av depresjon. I helga kollapset hun i skiløypa - og nå ber en polsk storavis henne om å legge skia på hylla og ta vare på sin egen helse. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
LEGG OPP: Justyna Kowalczyk har tidligere fortalt at hun lider av depresjon. I helga kollapset hun i skiløypa - og nå ber en polsk storavis henne om å legge skia på hylla og ta vare på sin egen helse. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Polens store stjerne, Justyna Kowalczyk, har absolutt hatt bedre dager i skisporet enn hva tilfellet har vært så langt denne sesongen.

Søndag toppet det seg da 31-åringen besvimte på vei opp monsterbakken i Tour de Ski og ble fraktet til sykehuset. I går fortalte den polske stjerna selv at hun var bevisstløs i fire minutter etter kollapsen i bakken.

Nå ber den polske storavisa Frakt Kowalczyk om å legge skia på hylla.

- «Justyna, du har vunnet alt! Gi opp!», lyder tittelen på en artikkel publisert av den polske avisa i dag.

Avisa spekulerer i om 31-åringen lider av hjerteproblemer - og at det var det som førte til at hun kollapset i bakken. De nevner også alle de strabasiøse episodene hun har vært gjennom den siste tiden.

Også i fjor vår kollapset langrennsstjernen, da under et TV-intervju i forbindelse med Warsawa Marathon.

Da hadde 31-åringen allerede slitt en stund med brudd i foten - som hun også gikk med da hun tok OL-gull på 10 kilometer klassisk.

I sommer fortalte Kowalczyk at hun spontanaborterte i 2013 - og at hun sliter med depresjon. Avisa Frakt skriver at 31-åringen også skal ha hatt sine sorger på kjærlighetsfronten den siste tida.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.