Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pompey fikk straffebank av United

Ronaldo tilbake blant gjengen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United trengte straffer for å slå Portsmouth i Community Shields, den engelske supercupen, søndag.

Vinneren av den engelske eliteserien og vinneren av FA-cupen møtes til dyst kort tid før seriestart hvert år. I år ble den en jevn og målløs kamp mellom seriemester United og cupvinner Portsmouth.

United vant den samme kampen mot Chelsea i fjor, og skulle ha avgjort før full tid i søndagens kamp. Stormakten hadde flere sjanser, men klarte ikke å konvertere de til mål.

Dermed måtte det avgjøres på straffespark, siden det ikke spilles ekstraomganger. Og i straffesparkkonkurransen åpnet det elendig for Portsmouth med en gang.

Lassana Diarra brente den første straffen for Pompey og det tente United-spillerne. Carlos Tevez, Ryan Giggs og Michael Carrick scoret for United, og da Glen Johnson bommet på Portsmouths siste straffe kunne United-spillerne slippe jubelen løs.

(NTB)

NOK EN STRAFFESEIER: Manchester United har vunnet tre av tre straffekonker det siste året. I fjor ble Chelsea slått fra 11-metersmerket i Community Shield, før de med et nødskrik gjentok bedriften i Champions League-finalen. I dag var det Portsmouths tur til å bli satt på plass. Foto: AFP
NOK EN STRAFFESEIER: Manchester United har vunnet tre av tre straffekonker det siste året. I fjor ble Chelsea slått fra 11-metersmerket i Community Shield, før de med et nødskrik gjentok bedriften i Champions League-finalen. I dag var det Portsmouths tur til å bli satt på plass. Foto: AFP Vis mer
<B>PÅ TRIBUNEN:</B> Cristiano Ronaldo så kampen fra tribunen sammen med blant andre Owen Hargreaves og Wayne Rooney.
<B>HISSIGPROPP:</B> Carlos Tevez var blant banens enere mot Portsmouth. Her krangler han med islandske Hermann Hreidarsson

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!