Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Porto fikk revansj mot Mourinho

Videre med et nødskrik.

Tittelforsvarer Porto gikk videre fra gruppespillet i mesterligaen takket være en scoring av Benni McCarthy fire minutter før full tid.

Dermed ble det 2-1 over Chelsea. For russiske CSKA fra Moskva var ikke det noe hyggelig resultat. Russerne vant overraskende 3-1 over Paris St Germain etter hat trick fra Sergej Semak.

På stillingen 1-1, en drøy halvtime før kampslutt, fikk CSKA-spilleren Devida Semberas rødt kort.

Men russerne, som lå sist i gruppe H før siste kamp, får spille i Uefa-cupen som plaster på såret. For pariserne er det slutt med europeisk fotball for denne sesongen.

I Porto tok Chelsea ledelsen etter 34 minutter ved Damien Duff. For 40.000 tilskuere så det stygt ut til langt ut i 2. omgang, men tittelforsvarerne gikk videre til cupspillet etter sene mål ved unggutten Ribas Diego og måljegeren Benni McCarthy.

Da Porto hevet mesterligatrofeet sist vår, var Jose Mourinho lagets trener. Denne gang hadde han ansvaret for londonerne som var gruppevinner allerede før siste kamp i Portugal.

(NTB-AFP)

MATCHVINNER:</B> Benni McCarthys hodestøt sørget for videre spill i Champions League for tittelforsvarer Porto.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media