Portos hemmelige våpen

Superspissen tilbake i kveld.Direkte fra kl. 20.45: Deportivo - Porto og Portsmouth - Arsenal

 • Oddsekspertens vurdering: Deportivo fikser dette - men ikke spill!

  (Dagbladet.no): Vi snakker om Derlei, den brasilianske angriperen som ble toppscorer i Uefacupen med 12 mål forrige sesong. I kveld er han tilbake etter fire måneder på sidelinja kneskade.

  28-åringen scoret 13 mål på 15 kamper før skaden. Slik målteft kommer godt med i den andre Champions League-semifinalen. Etter 0-0 i Porto, må portugiserne score borte mot spanske Deportivo i kveld.

  - Deportivo føler de har en fordel på hjemmebane. Jeg respekterer det, men jeg tror vi har en god sjanse. Hvorfor kan vi ikke vinne, eller spille 1-1 eller 2-2, sier Portos suksesstrener Jose Mourninho til AFP.

  Deportivo er ikke hvem som helst. En ting er at de slo ut Rosenborg i kvaliken. Noe helt annet er knockouten på AC Milan i kvartfinalen.

  Det vestspanske laget står med sju seirer på de sju siste hjemmekampene. Målforskjell: 14-0. I helga fikk Real Madrid juling.

  - Plikten kaller, vi er nødt til å score for å komme til finalen. Begge lag har samme oppgave foran seg, så vi får se en annen kamp enn i det første oppgjøret, sier Deportivo-sjef Javier Irueta.

  Han tror faktisk på målfest på Riazor stadion.

  - Et mål er viktig, men jeg tror det blir flere enn ett. For hvem vet jeg ikke. Statistikken tilsier at Porto scorer borte, så det kan bety vi må score mer enn ett.

 • Arsenal kan øke rekorden for ubeseirede kamper til 36 i Premier League, mot Portsmouth i kveld. Følg begge kampene direkte på Dagbladet.no fra kl. 20.45!
REAL SEIER:</B> Slik feiret Deportivo-spillerne 2-0 mot Real Madrid i helga. Da fikk flere av stjernene hvile.
SCORINGSMASKIN:</B> Derlei nettet to ganger i Uefacupfinalen i fjor. I midtuka fikk han prøve seg i supercupen mot Alverca, og er klar til kveldens kamå.