Portsmouth banket United

Arsenal nærmer seg ligagull. Manchester United tapte mot Portsmouth i dag, som nå over nedrykkstreken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær spilte en sjelden gang fra start og hele kampen, men han klarte ikke å sette ballen i motstandernes mål.

Kampens eneste mål

Målet til Portsmouth kom etter drøyt 35 minutters spill. Steve Stone puttet ballen bak Manchester Uniteds målvakt etter et innlegg fra Lomano Tresor Lua Lua på høyre sida. Innlegget gikk til Yakubu Aiyegbeni som fikk knotet ballen bort til Stone.

Manchester United hadde flere store sjanser i kampen. Den første kom etter knapt 15 minutters spill. John O'Shea hadde åpent mål, etter at Portsmouth-målvakt Shaka Hislop dummet seg ut. Men O'Shea klatre ikke å sette ballen inn i målmaskene. Solskjær hadde også en stor sjanse i første omgang, men klarte ikke å omsette den i mål. Da var det Hislop som reddet sitt lag fra å slippe inn et mål.

Tre gule

Etterhver som tida gikk og United jagde mål, ble det tøffere på banen. Etter 70 minutter fikk Wes Brown seg en skikkelig trøkk av en albu i ansiktet. Han begynte å blø, men valgte å spille videre etter litt behandling. Teddy Sheringham kom inn mot slutten av kampen og etter bare seks minutters spill hadde han fått gult kort.

Det ble lagt til fire minutter i den andre omgangen, og da var trøkket mot Portsmouths mål tøft.

Pustehull

Før dagens kamp var Portsmouth under nedrykkstreken i Premier League. Med dagens viktige seier er laget over streken, og har et forsprang på fem poeng på Leeds.

PÅ BANEN:</B> Ole Gunnar Solskjær har hatt noen sjanser, men ingen mål. Her i kamp mot Matthew Taylor på Portsmouth.
1-0:</B> Steve Stone får ballen i Manchester Uniteds mål. Wes Brown klarer ikke å hindre Portsmouths målscorer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer