Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Portsmouth forbereder opprykksfest

Med seier mot bunnlaget Sheffield Wednesday lørdag er Portsmouth klar for den engelske eliteserien.

Laget har ikke spilt i den gjeveste serien siden 1988, men under manager Harry Redknapp (ansatt i mars 2002) har «Pompey» hatt en fantastisk sesong.

Fredag oppfordret klubbformann Milan Mandaric fansen om å holde seg borte fra gressmatten etter kampen. Den serbiskfødte forretningsmannen frykter at banen vil bli invadert av 19.000 elleville fans. Skjer dette, vil gressmatten være ødelagt til tirsdagens kamp mot Burnley.

- Folk har ventet lenge på dette, og en seier vil naturligvis vekke enorme følelser. Men jeg vil be alle om å holde seg borte fra gressmatten etter kampen, sa Mandaric, som kjøpte seg opp i klubben i 1999.

Portsmouth har 86 poeng etter 40 spilte kamper, 16 mer enn Sheffield United på tredjeplass og med kun seks kamper igjen å spille.

Mye skal skje om ikke Leicester blir den andre klubben som sikre r direkte opprykk. Ytterligere en klubb skal opp via kvalifisering.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media