Portsmouth med knepen seier

Innbytter Kanu sikret tre poeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kanu scoret sitt første mål på to måneder og ga Portsmouth seier over Manchester City i dag. Det var hans tiende ligamål, og reddet en dag som så ut til å bli mørk.

Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter fire minutter, da Pedro Mendes banket ballen i vinkelen med venstrebeinet. Portugiseren har spesialisert seg på vakre langskudd, og dette var blant de bedre.

Men etter at samme Mendes gikk ut med skade midtveis i første omgang, var det bortelaget som tok over.

Manchester City ble snytt for et soleklart straffespark etter 32 minutter, da Djimi Traore, kjent fra usikre Liverpool-opptredener, vifter ballen bort fra panna til en City-spiller med handa.

Gjestene kom enda nærmere mål på overtid i første omgang, da David James reddet spektakulært fra Bernardo Cooradi.

Et kvarter etter hvilen var Corradi på plass igjen, og denne gangen klarte ikke James å stoppe headingen. Italieneren stanget inn pasningen fra Vassell, og City fortsatte å presse.

Det gjorde de fram til Kanu kom på banen. Ti minutter før full tid var han på plass, og sendte ballen kontrollert forbi Andreas Isaksson i City-målet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.