ENGELSK INTERESSE: Det er ikke mange ukene siden Ole Gunnar Solskjær ble koblet til Blackburn. Nå har angivelig Portsmouth følere ute på Molde-manageren.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
ENGELSK INTERESSE: Det er ikke mange ukene siden Ole Gunnar Solskjær ble koblet til Blackburn. Nå har angivelig Portsmouth følere ute på Molde-manageren.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / ScanpixVis mer

Portsmouth ønsker seg Solskjær

Klubbeieren dro på norgesbesøk.

Moldes suksesstrener Ole Gunnar Solskjær står øverst på ønskelista når den engelske mesterserieklubben Portsmouth leter etter ny manager.

Før eliteseriekampen mellom Stabæk og Molde fredag satte Portsmouth-eier Vladimir Antonov seg på flyet til Oslo for å møte den tidligere Manchester United-stjernen, ifølge The Sun.

Solskjær har skapt seg et brennhett navn som trener etter suksess først med Uniteds reservelag, så med serieleder Molde, som styrer mot seriegull i første Solskjær-forsøk.

Avisen hevder å ha kilder i Norge som sier at 38-åringen med 126 mål på 366 kamper for Manchester United, skal være fristet av en retur til England.

Manager Steve Cotterill forlot «Pompey» forrige uke for å ta over sjefsjobben i Nottingham Forest.

Klubbeier Antonov skal være innstilt på å erstatte Cotterill med en høyt profilert arvtaker, og han ser på Solskjær som den ideelle løsningen.

Uansett hvem det blir som overtar jobben i Portsmouth; eierne har antydet at de vil sette lommebøkene på vidt gap for å styrke laget når overgangsvinduet åpnes i januar.

Solskjærs navn er også nevnt i forbindelse med Blackburn, der Steve Kean sliter med stort press på seg.

(NTB)