Portsmouth sløste med sjansene

Gamsten nær ran.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Portsmouth trykket på gjennom hele kampen, og var, i særklasse, det beste laget på Fratton Park. To mann, Brad Friedel og Craig Bellamy, hindret en fortjent hjemmeseier.

Kanonmål 

Og det var nettopp Bellamy som åpnet scoringsballet etter en drøy halvtime. Robbie Savage kapret ballen på midtbanen, og spilte til sin kortvokste landsmann. Bellamy avanserte lenge og upresset, før han ble ledet ut mot sida. Fra spissen av 16-meteren avsluttet han nydelig opp i lengste hjørne. 

- Portsmouth har spilt bra i det siste, og er ingen enkel motstander, uttalte mannen som etterhvert i kampen ble tomålsscorer.

- Det har vært mye opp og ned denne sesongen, og jeg har vært skadet mye. Men nå er jeg i god form, og gleder meg til fortsettelsen.

Kastet bort seieren

Portsmouth hadde mange gode muligheter før Bellamys scoring. D\'Alessandro, Priske, Mendes og Lua Lua hadde alle meget gode muligheter til å gi vertene ledelsen.

Aller nærmest var Benjani, som totalt alene med Friedel, presterte å skyte rett på den amerikanske burvokteren. Men scoringa som «måtte» komme, var bare minuttet unna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer