PortuGAL av glede

ULLEVAAL (Dagbladet): - Dette var prikken over i-en på ei fin uke, sier Nils Johan Semb. Han kunne sagt «mission completed». For med seks poeng på fem dager har vi bare himmelen over oss på tabellen. Og ett bein der den alltid er blå - i Portugal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Litt tidlig for Semb selvfølgelig, men her har du resonnementet. Presentert for Semb i går kveld - et sted i den orske flytsonen:

Faktum: Norge leder etter tre kamper med ett poeng på Romania og tre på Danmark (en kamp mindre spilt).Faktum: Norge har spilt mot både Romania og Danmark - de to sterkeste EM-utfordrerne har ikke møtt hverandre.Faktum: Nils Johan Semb har sagt - til og med på TV - at vi helt sikkert slår Danmark i København 7. juni neste år. Vi har med andre ord egentlig 10 poeng.Krav: Vi skal slå tabelljumbo Luxembourg både borte og hjemme.Konklusjon: Veien til EM er kortere enn du tror.

- He-he-he, sier Norges landslagstrener. - Men ja, kampene mot Luxembourg er en jobb som skal gjøres. Og vi har fått en god start - det ser veldig bra ut.

Og enda viktigere:

- Vi har igjen fått et landslag som skaper optimisme. Det ser veldig bra ut, sier Nils Johan Semb.

Alt er tilbake

Da det ikke så bra ut, det vil si i den fortrengte VM-kvalifise-ringa, manglet landslaget effektivitet. Ikke engang på dødballer maktet vi å score. Men i løpet av fem dager, to kamper og til sammen sju målsjanser har vi nå scoret tre mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer