Portugal beskylder United-trener for løgn

Krangler om Ronaldo.

(Dagbladet.no): Det er en dårlig skjult hemmelighet at Manchester United ofte misliker å frigi spillere til landslag.

I dag blir Ole Gunnar Solskjærs klubb beskyldt for løgn, av Portugal-sjef Luiz Felipe Scolari.

Den brasilanske suksesstreneren mener United overfor fansen gir inntrykk av at Cristiano Ronaldo tvinges til å spille med småskader for Portugal, skriver The Times.

Det er Uniteds portugisiske assistent Carlos Quieroz som får skyllebøtta, selv om også manager Alex Ferguson før møtet med Kasakhstan hevdet 21-åringen sleit med en vond ankel.

- Offentlig sier han at Ronaldo er skadd, men når han bare snakker med meg sier han at Ronaldo er frisk og kan spille. Alt bare for å skape et inntrykk overfor Manchester Uniteds supportere, sier Scolari ifølge avisa.

Quieroz var på tribunen da Portugal vant 3-0 og Ronaldo scoret ett mål. United-assistentens uttalelse om at han var der for å se på spillere tas ikke alvorlig av Portugals landslagstrener.

- Han var der for å jobbe med sitt kandidatur som framtidig portugisisk landslagstrener. Det er ikke noe problem for oss. Hvis han vil se en Portugal-kamp, så er det helt greit. Vi har åpne dører for alle, sier Scolari.

PS! Ronaldo måtte gå av banen med en ankelskade onsdag, og skal være usikker til Uniteds møte med Sheffield U i morgen.

100 PROSENT FRISK? Ronaldo satt med en ispose da han ble byttet ut i onsdagens kamp. Her sammen med landslagssjef Scolari.