Portugal-Norge 5-4

ABRANTES/OSLO (Dagbladet.no): Norge tapte straffespark- konkurransen mot Portugal 5-4. Sigurd Rushfeld lagde kampens peneste mål. Nils Johan Semb var brukbart fornøyd med kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nils Johan Semb var brukbart fornøyd med årets første landskamp, men irriterte seg litt over at finaleplassen i Vale do Tejo-turneringen glapp.

- Det var en tøff kamp under vanskelige forhold. Vi møtte et teknisk svært godt lag, men løste oppgaven ganske bra. Det ble en underholdende kamp med ganske lik fordeling av sjansene, sa han etter 1-1 mot Portugal og tap i straffesparkkonkurranse.

- Jeg hadde 6-5 til Portugal i sjanser, men Thorstein (Helstad) hadde tre kjempesjanser som normalt burde gitt oss scoring. Han var uheldig da ballen stoppet i vannet, så man kan ikke bebreide ham for det, mener Semb.

Han bebreider imidlertid sine spillere fordi de slapp inn et unødvendig mål på frispark.

Skuffet

- På 1-0 syntes jeg vi hadde full kontroll, og så ga vi bort en lett scoring på frispark. Jeg er litt skuffet over det, for det er slikt vi vanligvis ikke gjør, sa landslagssjefen. Helder Postiga fikk løpe inn uforstyrret og nikke et frispark fra ganske langt hold i mål.

Semb er fornøyd med lange perioder av kampen, og med flere spilleres beskjeder i en kamp som først og fremst handlet om å finne aktuelle kandidater til bestelaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer