Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Portugal-sjef kritiserer England

Portugals landslagssjef Humberto Coelho har startet den psykologiske krigføringen forut for EM-møte med England i Eindhoven 12. juni.

Coelho var lørdag tilskuer da England spilte uavgjort 1-1 mot Brazil på Wembley, og var ikke spesielt imponert over hva han fikk se.

- Jeg vil ikke akkurat si at Englands spill gjorde meg bekymret. Vi har de våpnene som skal til for å vinne, og jeg kan love at vi kommer til å benytte oss av dem.

Det er spesielt Englands offensive spill landslagssjefen kritiserer.

- Vi kan gi dem et realt sjokk. Jeg syntes ikke England produserte så mange sjanser som jeg ville ønsket hvis vi spilte mot Brasil på hjemmebane.

Han er heller ikke spesielt begeistret for engelskmennenes lagkaptein Alan Shearer.

- På meg virker det som om Shearer bevisst går for straffespark innenfor 16-meteren. Kanskje vil det være en fordel for oss om vi avventer tacklingene våre, slik at dommeren ikke blir fristet til å ta gale avgjørelser, sier Humberto Coelho til Soccernet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling