HET I TOPPEN: Portugal-trener Carlos Queiroz synes ikke sammenstøtet med en portugisisk journalist er noe særlig å ta på vei for. I dag ser han trekningen til EM i Polen og Ukraina 2012 live i Warszawa.Foto: SCANPIX/AFP/GIANLUIGI GUERCIA
HET I TOPPEN: Portugal-trener Carlos Queiroz synes ikke sammenstøtet med en portugisisk journalist er noe særlig å ta på vei for. I dag ser han trekningen til EM i Polen og Ukraina 2012 live i Warszawa.Foto: SCANPIX/AFP/GIANLUIGI GUERCIAVis mer

Portugals landslagssjef i påstått slåsskamp med journalist

- Queiroz angrep meg.

||| • Følg EM-trekninga i sportsstudio fra kl. 12!

(Dagbladet): Portugals landslagssjef Carlos Queiroz er i hardt vært i hjemlandet etter at han skal ha angrepet en fotballkommentator på flyplassen i Lisboa.

Queiroz og journalist Jorge Baptista ventet begge på flyet som skulle ta dem til dagens EM-trekning i Warszawa, da vitner ifølge Baptista måtte holde Queiroz tilbake for å hindre full slåsskamp i VIP-avdelingen.

- Jeg spiste frokost og snakket med en Uefa-kollega på telefonen. Landslagstreneren kom bort til meg og sa en rekke ikke veldig hyggelige ting. Jeg svarte, og da kom han helt opp i meg og angrep meg. Jeg ble tatt på senga, og måtte bare forsøke å forsvare meg, sier Baptista ifølge Guardian.

Carlos Queiroz, som også har vært Alex Fergusons assistent i Manchester United, prøver på sin side å bagatellisere opptrinnet.

- Det var en bitter meningsutveksling og litt dytting. Vi har kjent hverandre i over 20 år, og dette er allerede glemt, sier han.

Jorge Baptista vil heller ikke anmelde episoden.

- Det er ikke verdt det. Jeg har kjent ham i 20 år, og for meg er dette ute av verden. Men jeg kommer til å fortsette å være den samme kommentatoren, og si hva jeg mener, uansett om han liker det eller ikke. Dersom treneren skal starte slåsskamp hver gang han ikke liker noens mening, kommer vi til å slåss hver dag alle sammen, sier han,.