Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Portugiserne er forbannet på Chelsea

- Viste manglende respekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portugals fotballforbund kritiserer Chelsea for å ha offentliggjort ansettelsen av Luiz Felipe Scolari midt under fotball-EM.

- Det viste manglende respekt for Portugal, sa Gilberto Madail dagen etter at laget ble slått ut i kvartfinalen.

- Jeg visste at Scolari skulle til Chelsea, men de slapp nyheten uten å informere oss. Det skjedde på et ugunstig tidspunkt for oss. Det var ikke Scolaris feil, det var Chelsea som gjorde det, sa han.

Chelsea offentliggjorde ansettelsen av brasilianeren som ny manager rett etter Portugals annen kamp i EM. Portugal var på det tidspunkt blant de heteste EM-favorittene, men tapte begge sine kamper etterpå.

- Vi tapte ikke fordi det ble kjent at jeg blir Chelsea-manager, men fordi vi ikke gjorde ting riktig, sa Scolari.

Madail sa at Portugal ønsket å beholde Scolari, men at det viste seg umulig.

- Han ville ha en forandring, han ville til en klubb. Han hadde tilbud fra Barcelona og Paris Saint-Germain også. Vi hadde heller ingen mulighet til å matche de økonomiske betingelsene han ble tilbudt, sa han og la til at en ny trener bør være på plass i løpet av juli.

Scolari førte Portugal til EM-finale i 2004 og VM-semifinale i 2006 før det ble kvartfinaletap i tredje sluttspill.

NY JOBB: Luiz Felipe Scolari så Portugal ryke ut av EM i går. Nå blir han manager i Chelsea. I midten fotballpresident Gilberto Madail.
NY JOBB: Luiz Felipe Scolari så Portugal ryke ut av EM i går. Nå blir han manager i Chelsea. I midten fotballpresident Gilberto Madail. Vis mer

(NTB)

image: Portugiserne er forbannet på Chelsea

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!