Maskerte menn angrep Sporting

Portugisisk avis: Spillere og trener angrepet av 50 maskerte menn

Flere Sporting-spillere ble angrepet av om lag 50 maskerte menn utenfor klubbens treningsanlegg.

ANGREPET: Bas Dost er blant Sporting-spillerne det gikk hardest utover da maskerte menn tok seg inn på Sportings treningsanlegg. Foto: REUTERS/Rafael Marchante/NTB scanpix
ANGREPET: Bas Dost er blant Sporting-spillerne det gikk hardest utover da maskerte menn tok seg inn på Sportings treningsanlegg. Foto: REUTERS/Rafael Marchante/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Flere spillere skal ha blitt skadet etter at om lag 50 maskerte menn dukket opp på klubbens treningsanlegg og angrep spillere og støtteapparat, skriver VG.

Det er den portugisiske sportsavisa O Jogo som først omtalte saken, hvor de trekker fram spillerne Bas Dost, Josip Misic og Rodrigo Battaglia blant dem som har blitt angrepet, i tillegg til assistenttrener Raúl José og fysioterapeut Mario Monteiro.

I saken sin har avisa et bilde av den nederlandske stjernespissen Bas Dost med tydelige sår i panna, som han skal ha fått etter sammenstøtet med de maskerte mennene.

En rekke portugisiske medier omtaler episoden, og Sporting-ledelsen har selv sendt ut en uttalelse der den fordømmer det som omtales som «voldshandlinger og angrep mot våre spillere, trenere og øvrig støtteapparat», ifølge NTB.

Til tross for en tredjeplass i ligaen denne sesongen skal det være dårlig stemning omkring den portugisiske storklubben om dagen, ifølge Sport Witness. Flere spillere ønsker seg vekk etter å ha kommet på kant med klubbens mektige president Bruno de Carvalho.

Søndag kveld gikk ting fra vondt til verre da keeper og klubbkaptein Rui Patrício havnet i krangel med fansen i garasjen under klubbens stadion Alvalade, etter et pinlig hjemmetap mot Marítimo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer