IKKE UMULIG: Benfica skal ikke undervurderes, men Ryan Babel, Lucas Leiva, Fernando Torres og de andre Liverpool-spillerne er neppe misfornøyd med kvartfinaletrekningen til Europa League.Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales
IKKE UMULIG: Benfica skal ikke undervurderes, men Ryan Babel, Lucas Leiva, Fernando Torres og de andre Liverpool-spillerne er neppe misfornøyd med kvartfinaletrekningen til Europa League.Foto: SCANPIX/AP/Tim HalesVis mer

Portugisisk motstand for Liverpool

Hangeland og Fulham med gode muligheter i kvartfinalen.

||| (Dagbladet): Portugisiske Benfica blir neste motstander for Liverpool, som enkelt slo ut Lille i gårsdagens åttendedelsfinale i Europa League.

Det ble klart under formiddagens kvartfinaletrekning i Nyon.

Liverpool åpner borte mot det portugisiske storlaget, og møter vinneren i lokaloppgjøret mellom Atletico Madrid og Valencia dersom de tar seg videre på bekostning av Benfica.

- Liverpool havnet jo på den vanskeligste veien til finale, mot sterke spanske og portugisiske lag vi har møtt tidligere i Champions League blant annet. Men det er kanskje en liten fordel i å ha hjemmekamp til slutt både i kvartfinalene og en eventuell semifinale, sier Liverpools norske supporterleder, Pål Christian Møller, til Dagbladet.

- Samtidig øker jo gode motstandere statusen for turneringen, så sånn sett er det nok like greit. Man må slå alle for å vinne til slutt, og Benfica på Anfield blir spennende, sier Møller.

KAN NÅ FINALEN: Ingen av lagene som kan hindre Brede Hangeland og Fulham i å nå finale har tøffere rykte enn Juventus, som ble slått av londonerne i går.Foto: SCANPIX/AP/Sang Tan
KAN NÅ FINALEN: Ingen av lagene som kan hindre Brede Hangeland og Fulham i å nå finale har tøffere rykte enn Juventus, som ble slått av londonerne i går.Foto: SCANPIX/AP/Sang Tan Vis mer

Brede Hangeland og de andre nordmennene i Fulham må på sin side følge opp gårsdagens bragdseier over Juventus med å nedkjempe tyske Wolfsburg over to oppgjør.

Fulham starter med hjemmekamp i kvartfinalen.

I det siste kvartfinaleoppgjøret ble finalevert Hamburg trukket mot Standard Liege, og vinneren herfra skal altså møte vinneren i Fulhams kvartfinale.

Kvartfinalene spilles 1. april, med returoppgjør 8. april. Semifinalene spilles 22. april, med returoppgjør 29. april.

Finalen i Hamburg går av stabelen 12. mai.