Portugisisk sjokktap uten Ronaldo

Tapte mot Albania.

VANT: Albania tok en sjokkerende seier mot Portugals stjernelag. Her ser vi Pepe og Nani reagere etter at Albania har scoret. Foto: AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA
VANT: Albania tok en sjokkerende seier mot Portugals stjernelag. Her ser vi Pepe og Nani reagere etter at Albania har scoret. Foto: AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPAVis mer

Det ble en bekmørk start på EM-kvalifiseringen for Portugal. Albanske Bekim Balaj ble kampens eneste målscorer.

Sju minutter ut i annen omgang kom scoringen fra Balaj, og til overraskelse for de fleste ble det vinnermålet. Portugal måtte klare seg uten lagkaptein Cristiano Ronaldo i oppgjøret, men var likevel forventet å skulle ta tre poeng.

Portugal har et skuffende VM fra Brasil friskt i minne. Der ble det exit allerede i gruppespillet. Nå har portugiserne mulighet til å gjenreise noe av æren ved å ta seg til EM-sluttspillet i 2016. Da må de i så fall få fart på sakene.

Danmark vant tidligere søndag 2-1 over Armenia. Det gjør at danskene fører an i gruppe I. Det siste laget i gruppen er Serbia, som søndag spilte treningskamp mot gruppens «skyggelag», EMs automatisk kvalifiserte vertsland Frankrike. Det endte 1-1.

(NTB)