Posh: - David er mer sexy enn noen gang

En snauklippet David Beckham var det store samtaleemnet i fotball-England denne helga. David Beckham og fruen Victoria var så fornøyd med resultatet at de like godt snauklippet sønnen Brooklyn også.....

Victoria Posh Beckham er kjent for sine utspill i media. Tidligere har hun fortalt på TV om hvordan ektemannen liker å bruke hennes tangatruser. I går ringte hun inn til et radioprogram da ektemannens nye hårmanke var tema.

- Jeg elsker Davids nye frisyre. Den gjør han mer sexy enn noen gang. Men jeg vet ikke om han kommer til å beholde den, sa fru Beckham til radiostasjonen i følge The Sun.

Victoria avslørte også sønnen Brooklyns frisyremessige skjebne.

- Brooklyn har det veldig bra og har blitt skinhead han også - akkurat som David.

Det var på et direktesendt program på radiokanalen Essex FM at fru Beckham henvvendte seg rett til programleder James Bassam. Bassam skal ha påstått at David Beckham mistet en reklamekontrakt med hårmiddelet Brylcreem verdt 53 millioner kroner på grunn av sin nye sveis. Bassam fikk klart svar fra fru Beckham.

- David har ikke tapt noen penger fra Brylcreem. Så når du sier han er dum som tapte 4 millioner pund (53 millioner kroner) på å klippe seg tar du feil. Han har ikke tapt noe. Jeg ville blitt gal hvis han hadde tapt 4 millioner pund på å klippe seg.