Posh er sjefen

Hvem bestemmer over David Beckham (24): Kona Posh Spice eller manager Alex Ferguson? Foreløpig leder Posh. Hun var ute på to handleturer den dagen United-stjerna passet barn og skulket treninga.

Avisa The Mirror hevder de har bevis for at Victoria Adams (25) benyttet sykedagen til shopping. Beckham måtte være hjemmeværende pappa og droppe Uniteds trening. I engelsk fotball gjør du ikke sånt uten å bli hardt straffet. Men ekteparets venner forstår:

- Han er totalt dedikert til United, men han har også et ansvar som far, sier en nær venn av familien Beckham til avisa The Mirror.

Gamle skolen

Skotten Ferguson er av den gamle managerskolen; ingenting kommer foran klubben du spiller for, og som betaler deg astronomiske summer i uka. Verken kone, barn eller andre private ting.

Ifølge The Mirror var parets gutt, Brooklyn, febersyk natt til fredag. PR-apparatet rundt Posham har rykket ut og forklart at begge var slitne.

Men The Mirror hevder at mamma-Posh anså sønnens helsetilstand så bra at hun tok med seg sin mor Jackie til Marks & Spencer ...

- For å kjøpe bursdagsgaver til barnet, heter det fra Beckham-hold. Seinere på dagen skal Posh ha reist til London og vært innom flere motebutikker sammen med sin søster.

Denne unnskyldningen holder ikke for Ferguson.

På vei vekk?

Manager Alex har tidligere vist at han ikke tolererer spillere som tar ansvar andre steder enn ute på banen. Derfor vraket han stjernefoten. En tidligere United-spiller, Paul Ince, prøvde i sin tid å sette seg opp mot Fergie. Han ble solgt til Liverpool.

Nå spekulerer britisk presse på om Beckham også kan være på vei vekk fra United, klubben han har elsket siden guttedagene.

Beckhams nære lagkompis, Gary Neville, skal være opptatt av å få Beckham og Ferguson til å snakke ut om saken.

Keegans mann

I kveld spiller Beckham sentralt når England møter Argentina.

- Han har vært utrolig bra og entusiastisk på treninga. Det som skjedde forrige helg var trist for meg, David og Alex, sier Kevin Keegan.

Han håper David Beckham og England får revansj for det sure kvartfinaletapet fra VM i 1998.

PS! Posh Spice skal være en heit kandidat til å spille høyre flanke på Englands VM-lag. I shopping.

tom.stalsberg@dagbladet.no

BARNEVAKT: Victoria Adams måtte ut og handle et par ganger , og da måtte mannen David Beckham passe barn.