Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Posh ødelegger

LONDON (Dagbladet): Bayern München-direktør Uli Höness gikk i går ut og ga David og Victoria «Posh Spice» Beckham en leksjon i tysk: - Fra et sportslig synspunkt appellerer Beckham svært mye. Men ikke når jeg forstår at det også innebærer at hans kone, den Spice Girljenta, også blir med på lasset, sier Höness til avisa The Sun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til samme avis uttaler målgrossisten Ruud van Nistelrooy noe helt annet, at han er meget godt fornøyd med det spissamarbeidet han nå har med Ole Gunnar Solskjær.

- Vi har utviklet en god forståelse oss i mellom, du kan se at vi er blitt vant til hverandre, sier hollenderen og legger til:

- Det er ikke alltid det blir lagt merke til hvor hardt han jobbet ute på banen, han er en fantastisk spiller, sier van Nistelrooy som også roser Paul Scholes.

Sirkus

The Sun har linket Beckham til Bayern, blant annet fordi Englands landslagskaptein ikke har signert en ny kontrakt med klubben fra Manchester.

Men:

Höness vil ikke ha en engelsk playboy - gift med en playgirl - ned til ølfestivalens hjemby. Det blir for mye kjendiskok.

- Det ville vært flott for mediene, men ikke for oss. Vi klarer oss uten et slikt sirkus.

Gamle Uli roser Beckhams fotball-ferdigheter, skrudde frispark og crosspasninger, men stiller spørsmål ved hans prioriteringer utenfor banen.

- Hvordan kan Beckham være en god profesjonell spiller når han blir dratt fra en catwalk til en annen. Hvis vi skal gjøre slike kjøp, kan vi bare si farvel til fotballen. Det vil være rein showbusiness, mener Uli Höness.

Höness har rett i at det vil medfører å sette opp et ekstra stort sirkustelt hvis Beckham med familie skal gjøre tyskere av seg, men samtidig går kanskje Tyskland glipp av en ny Wenche Myhre. Med Victoria i England?

Fra spøk til adm. dir i Bayern. Han har ikke alle faktaopplysninger helt inne. I Storbritannia har vi så langt aldri lest om en eneste skandale i familien Beckhams kjølvann.

  • Han er ikke blitt arrestert for å ha skallet ned noen utenfor en nattklubb.
  • Han er ikke avbildet som Gazza med spriten rennende ut av ørene.
  • Han har ikke blitt ilagt store bøter av klubben fordi han har droppet treninga.

Sykt barn

Jo, forresten. Sir Alex Ferguson ga ham en skjennepreken, satte ham ut av laget og ila han en bot da Beckham forrige sesong valgte å bli hjemme. Med sykt barn.

Paret blir ofte utsatt for knallhard satire av folk på tv, men det tar de foreløpig med fatning.

Denne sesongen har Beckham vært benkens sliter i flere kamper, men ifølge Manchester-pressen er dette fordi han trengte å komme seg ned på jorda igjen. Etter å ha ført England til VM-sluttspillet. Pluss at klubben vil presse ham til å signere ny kontrakt. Fort.

Roy Keane har også utsatt sine kontraktsforhandlinger, kapteinen venter på en manageravgjørelse. Det er ventet at Beckham forblir Uniteds eiendom med ei ukelønn på cirka 85000 pund (1,1 millioner norske kroner).

  • Den 13. mars møtes United og Bayern München i Champions League. Den kvelden kan Beckham vise Höness hvor klovnene bor.
SHOWBIZ-PAR: David Beckham og kona «Posh Spice»-Victoria er fortsatt hotte nyheter i Storbritannia, både på banen, på benken og når de to tar seg en tur ut på byen. Bayern München liker Beckhams fotball, men ikke at det blir så mye sirkus rundt ham og kona fra Spice Girls, derfor vil de ikke finne på å kjøpe ham hvis han ikke signerer ny kontrakt med United.
BENKHAM: David Beckham har slitt benken varm ved en rekke anledninger denne sesongen. Han har heller ikke signert under på en ny United-kontrakt, noe som har ført til spekulasjoner om at han kan være på vei bort. Men ikke alle vil ha «Sirkus Beckham» i stallen...

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!