- Posh snakker mye

David Beckham snakker om kona, konas truser, sønnen og fotball.

- Noen ganger når Victoria begynner å snakke, greier hun ikke slutte. Hun sier ting som får mye pressedekning. Men jeg elsker henne uansett, så det spiller ingen rolle, sier David Beckham.

Uttalelsene kommer i Michael Parkinsons tv-program på BBC1 i morgen, og det er nyhetstjenesten Ananova som viderebringer dem.

Fotballstjernen har fått gjennomgå kraftig etter at Victoria sa at han brukte trusene hennes. Hun sa også at han ruslet rundt på kjøkkenet og sang «Jeg er et homseidol».

- Jeg har ikke brukt Victorias truser. Ikke i offentlighet i hvert fall. Det ville være foruroligende hvis jeg gjorde det, for hun er mye mindre enn meg, sier han, og legger altså ikke ryktene døde.

I sammen slengen slår han tilbake mot ryktene om at Victoria er gravid.

- Det er ikke sant. Ikke så vidt jeg veit.

Fortsetter i United

TV-programmet tar for seg både Beckham som privatperson, og som fotballspiller. Han forteller at Victoria ikke har presset ham til å slutte i Manchester United.

- Victoria kommer ikke til å be meg skifte klubb, bare for at hun skal få handle i Milano eller Barcelona. For øvrig har vi et svært romantisk samliv. Slik har det alltid vært.

Beckham frykter for framtida til sønnen Brooklyn. Fotballstjernen har ikke gjort noen forsøk på å skjule sønnen fra pressen, og har tatt ham med på fotballtreninger der sultne fotografer har kastet seg over far og sønn. Men Beckham tror ikke Brooklyn vil få et «normalt» liv.

- Han kommer trolig aldri til å få noe privatliv.

SNAKKER UT: Fotballstjerna David Beckham, her med sønnen Brooklyn, bekrefter at kona er ganske så snakkesalig.