Positiv coronatest i Odd

Hele Odds lag er satt i karantene etter at en spiller har fått påvist covid-19. Det betyr at søndagens kamp mot Sandefjord utsettes.

UTSETTES: Odds oppgjør mot Sandefjord utsettes etter en positiv coronatest hos en av spillerne. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
UTSETTES: Odds oppgjør mot Sandefjord utsettes etter en positiv coronatest hos en av spillerne. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Odd skulle i utgangspunktet ta imot Sandefjord på Skagerak Arena søndag kl. 18, men den kampen er nå utsatt grunnet et positivt smittetilfelle hos en av spillerne.

- I formiddag så meldte en av våre spillere at han hadde symptomer. Vi tok en test hos legen, og vi fikk svar for halvannen time siden. Den var positiv for covid-19, sier sportssjef Tore Andersen til Dagbladet.

Han bekrefter at de siden informerte NFF og Sandefjord om at de hadde en positiv test, og at de nå kommer til å teste resten av spillerne sine.

Videre forteller han at symptomene spilleren har hatt har vært problemer med luftveiene, men at han etter forholdene har det bra.

- Vi blir litt satt ut alle sammen. Det er ulike reaksjoner, vi snakka med spillergruppa klokka 17. Det er en gruppe som står sammen i det gode og det som ikke er fullt så bra. Vi avsluttet samtalen med at dette skal vi igjennom, og vi skal løfte hverandre gjennom dette også.

«Vi må snakke fotball» er et snapchat-program laget av Dagbladets reporter Henrik Ljosland. I denne ukas episode tipper vi Eliteserien 2021. Vis mer

Uansett avviser Andersen at det er snakk om et karantenebrudd, eller noen form for uregelmessighet hos spilleren det gjelder.

- Det er ingen grunn til å tro at det er noe karantenebrudd. Det er det vi trygger ham på, så langt vi kjenner saken. Det er overhodet ingen karantenebrudd her. Det er jeg hundre prosent sikker på.

Videre forklarte han at de nå vil snakke med NFF i starten av neste uke for å finne en løsning på kampen mot Sandefjord.

- NFF, ved Nils Fisketjønn, og jeg har snakket, vi tar opp tråden på mandagen. Vi skal ha svar på de andre testene på spillerne, og så må vi legge en plan etter det. Vi har ikke brukt noe energi på akkurat dette foreløpig.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer