Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Positiv dopingtest skyldtes biestikk

Har henlagt saken mot Fabio Cannavaro.

FRIKJENT: Italienske Fabio Cannavaro testet positivt under en dopingtest i september. Men resultatet skyldes at han ble behandlet med kortison etter å ha fått et biestikk. Foto: Scanpix/EPA
FRIKJENT: Italienske Fabio Cannavaro testet positivt under en dopingtest i september. Men resultatet skyldes at han ble behandlet med kortison etter å ha fått et biestikk. Foto: Scanpix/EPA Vis mer

|||Den italienske olympiske komité (CONI) har henlagt dopingsaken mot landslagskaptein Fabio Cannavaro.

Fotballstjernen Cannavaro var i dommeravhør forrige uke, og spilleren forklarte at den positive testen han avla var et resultat av kortisonbehandling etter et biestikk.

- Samvittigheten min er ren. Jeg ble stukket av en bie og endte opp i avisene som dopingmisbruker. Jeg trodde det var en fæl drøm, og det er ingen tvil om at enkelte aviser og TV-selskaper kjørte denne saken ut av alle proporsjoner, sier han.

Det er uklart om Juventus og lagets lege, Bartolomeo Goitre, fikk tillatelse av CONI til å behandle Cannavaro med kortison. Dersom slik tillatelse ikke er gitt, risikerer både legen og klubben straff.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media