Positiv i comeback

Ole Gunnar Solskjær spilte en time og fikk applaus av sir Alex da han gikk av. - Vi har savnet ham, sier van Nistelrooy.

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær spilte fra start i kveldens reservelagskamp mellom Manchester United og Aston Villa på amatørlaget Altrinchams hjemmebane Moss Lane.

Og etter bare to og et halvt minutt var han nær ved å score. Danske Mads Timme tredde en pasning gjennom Villa-forsvaret, og Ole Gunnar Solskjær kom alene gjennom, men skjøt rett på keeper fra 16 meteren.

Solskjær virket opplagt og var meget sentral i spillet sammen med de unge lagkameratene på Uniteds reservelag. Etter et snaut kvarter spilte han en lang pasning fram til David Bellion. Bellion gikk rett på en forsvarer, men fikk ballen tilbake og la inn foran mål.

Der dukket både Timm og Kieran Richardson opp, og sistnevnte satte ballen enkelt i mål.

To skudd over

Solskjær hadde to brukbare avslutninger til. Først skjøt han over fra 20 meters hold like før det var spilt en halvtime.

Sin største prestasjon gjorde han tre minutter før pause, da han vendte vekk en forsvarer og satte ballen like over mål fra 16-meteren.

Det var på forhånd varslet at Solskjær bare skulle spille første omgang, men etter den oppløftende førsteomgangen kom han ut på banen også til andre omgang.

Et kvarter inn i andre omgang ble Solskjær byttet ut mot Kenny Cooper. Nordmannen fikk fortjent applaus fra sir Alex Ferguson, som selvsagt var på plass på tribunen for å se comebacket.

Ole Gunnar Solskjær har ikke spilt siden 16. september i fjor, da han scoret mot Panathinaikos i Champions League.

- Bra på trening

- Han er så viktig for laget vårt. Vi har savnet ham, og håper han er tilbake snart, sier spisskollega Ruud van Nistelrooy.

Nederlenderen er meget glad for å se at den kneopererte nordmannen ikke er langt unna toppform.

- Ole har sett bra ut på trening. Det ser ikke ut som om han har vært borte i fire måneder. Han har ikke mistet den fysiske formen, men han trenger kamper og spill på reservelaget vil hjelpe til å bygge ham opp for førstelagsfotball, sier van Nistelrooy ifølge Manchester Uniteds hjemmeside.

SAVNER OLE: Ruud van Nistelrooy (t.h.) er glad for å se at Ole Gunnar Solskjær snart er klar for Premier League igjen.