POSITIV: Trine Rønning var med på alt hun skulle under Norges lukkede trening fredag og har godt håp om å bli friskmeldt til VM-kampen mot England mandag. 


Foto: Berit Roald / NTB scanpix
POSITIV: Trine Rønning var med på alt hun skulle under Norges lukkede trening fredag og har godt håp om å bli friskmeldt til VM-kampen mot England mandag. Foto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

Positiv Rønning: - Jeg er så å si 100 prosent

Rekker England-kampen?

Trine Rønning var med på alt hun skulle under Norges lukkede trening fredag og har godt håp om å bli friskmeldt til VM-kampen mot England mandag.

- Jeg gjorde det jeg skulle, og det kjennes veldig bra. Jeg er så å si 100 prosent. Jeg er veldig fornøyd, sa Rønning til NTB etter treningen.

Hun har ikke vært i vanlig trening siden hun fikk problemer med låret igjen etter åpningskampen mot Thailand for nesten to uker siden, men lørdag er det meningen at hun skal trene for fullt.

- Da blir det «the real thing», sa Rønning.

Even Pellerud har sett erstatterne gjøre det bra som midtstoppere, men han ser lyst på muligheten til å få sin lagkaptein tilbake.

- Hun var med på alt i dag, og det er en positiv rapport på henne nå, sa landslagssjefen til NTB og bekreftet at han tror hun blir kampklar.

- Ja, det ser sånn ut nå.

(NTB)