Sykkel:

Positiv til TdF-massespurtene: – Følte meg rask nok i California

Nå stokker Kristoff om på laget og får drillet sitt mulige opptrekk for første gang i generalprøven.

REDDET LITT AV ÆREN: Alexander Kristoff kunne juble for sin fjerde seier i Eschborn-Frankfurt tidligere i vår. Nordmannen håper på enda mer seiersjubel i juli. Foto: AFP PHOTO / dpa / Fabian Sommer /
REDDET LITT AV ÆREN: Alexander Kristoff kunne juble for sin fjerde seier i Eschborn-Frankfurt tidligere i vår. Nordmannen håper på enda mer seiersjubel i juli. Foto: AFP PHOTO / dpa / Fabian Sommer / Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (procycling.no): Alexander Kristoff startet opp den andre delen av sesongen med Tour of California forrige uke. På de tre spurtetappene endte han på 5.-, 9.- og 6. plass. Solide resultater, men langt fra noe som gir konkurrentene grunn til å frykte ham i massespurtene som venter i Tour de France, hvor nordmannen har mål om å ta en etappeseier for første gang siden 2014.

– Er du fremdeles rask nok til å kunne vinne en ren massespurt i touren?

– Jeg følte meg egentlig rask nok i California. Jeg spurtet ikke sent der, men startet litt for langt bak. Jeg fikk egentlig gode svar i spurtene i California. Watten og farten var bra, men jeg manglet ofte posisjonen. Eller, jeg sitter egentlig greit posisjonert, men jeg mangler en som skal starte spurten for meg. Da må jeg vente litt for lenge, for jeg kan ikke starte spurten med 500 meter igjen. Da kommer de andre med opptrekket bakfra og jeg blir låst inne. Jeg vet at det kommer til å skje, men jeg kan ikke gjøre så mye med det. Jeg håper jeg skal unngå det om jeg har én eller to mann rundt meg i avslutningen i Tour de France, analyserer Kristoff til procycling.no før starten på Hammer Stavanger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer