Positiv til VM-rally i Norge

-  Søknaden er kommet, og den er fin. Men det er opp til de norske arrangørene om det blir rally-VM i Norge i 2007, sier Charles Reynolds til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PERTH (Dagbladet): Det er første gang FIAs mektige rally-koordinator kommenterer den norske søknaden om et VM-rally. Og selv om Reynolds overhodet ikke vil kommentere Norges sjanser, sier han at vinterens prøve-arrangement vil bli svært betydningsfullt for om Norge vil få en VM-runde eller ikke.

-  Vi vil følge arrangementet i februar svært nøye. Måten det blir gjennomført på, blir helt avgjørende for muligheten til å komme inn på WRC-terminlista, sier Reynolds til Dagbladet.

Rally Norway skal kjøres i Lillehammer/Rigsaker/Elverum-området 10. og 11. februar, og arrangørene håper å samle flere av verdensstjernene. Dette burde være mulig ettersom Rally Sweden kjøres helga før.

Dyktige nok

-  Om teamene har tro på at Norge får VM-status, ville det jo være lurt av dem og delta for å sikre seg erfaring fra de norske veiene, sier Reynolds, men legger til:

-  Men for å vurdere arrangementet, og dermed VM-søknaden, spiller det ingen rolle om WRC-bilene er med eller ikke.

Jim Carlsen, som jobber hektisk med forberedelsene til rally Norway, har også hørt de samme signalene fra Reynolds.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer