FORTSATT I KOMA: Men nå skal den franske avisa L'Equipe ha det til at Michael Schumachers leger har begynt oppvåkningen på sykehuset i Grenoble. Foto: AFP /PHILIPPE DESMAZES/NTB Scanpix
FORTSATT I KOMA: Men nå skal den franske avisa L'Equipe ha det til at Michael Schumachers leger har begynt oppvåkningen på sykehuset i Grenoble. Foto: AFP /PHILIPPE DESMAZES/NTB ScanpixVis mer

- Positive signaler for Scumacher

Men familien ber folk ikke høre på ryktene i franske aviser.

(Dagbladet): I går meldte den franske avisa L'Equipe at legene som behandler Michael Scumacher for den alvorlige hodeskaden, sakte men sikkert har begynt å vekke ham fra det kunstige komaet han ligger i.

I tillegg skrev avisa at Schumacher viser positive tegn til oppvåkningsforsøket.

Men familien er ikke like overstrømmende positive til nyheten.

- Enhver uttalelse rundt Michaels helse som ikke kommer fra legene som behandler ham eller fra managementet hans, må anses som rene spekulasjoner. Jeg gjentar at vi ikke kommer til å kommentere spekulasjoner, sa en talskvinne for Schumacher-familien ifølge den britiske avisa The Daily Telegraph.

Den forrige offisielle uttalelsen fra legeteamet ved sykehuset i Grenoble, var 17. januar. Da ble Schumachers tilstand oppjustert fra kritisk til stabil, men på grunn av hodeskadene holder legene Schumacher fortsatt i kunstig koma.

Det neste steget i behandlingen vil være å starte oppvåkningen fra komaet, men det er altså ikke bekreftet at den prosessen har startet.

Det er først når legene vekker ham fra det kunstige komaet at man kan si noe om hva slags skader hjernen og funksjonene har hatt.

Schumacher vil uansett stå foran en svært lang rehabilitering om og når han kommer ut av komaet.