- Positivt at folk har tro på oss

GARDERMOEN (Dagbladet.no): Nils Johan Semb sover dårlig, men gleder seg over Dagbladet.no sin avstemning om Norges EM-sjanser.

Landslaget landet i Norge like før kl. 14 i dag med en trøtt landslagssjef. Som vanlig klarte ikke Semb å finne søvnen, selv om laget hans overrasket med 1-0 borte mot Romania i går kveld.

- Jeg sov forferdelig dårlig, det ble både seint og tidlig. Men i dag er det greit, sier Semb og røper at det ikke var så verst å ligge å tenke på de tre poengene han fikk med seg hjem fra Bucaresti.

- Det var nesten bedre å ligge våken enn å sove.

Langt fram til EM

Med seier i går har Norge fire poeng etter to vanskelige EM-kvalikkamper. Dagbladet.no spurte leserne om Norges sjanser til en EM-plass etter kampen.

Semb lyser opp når han hører at hele 72 prosent av dere tror Semb og gutta klarer å kvalifisere seg til EM i Portugal i 2004.

- Det er positivt at folk har tro på oss. Det er viktig med optimisme, selv om det er langt fram, sier Semb.

Allerede om tre dager spilles neste kamp, hjemme mot Bosnia-Herzegovina på Ullevaal. Landslagssjefen fikk seg en støkk da han så laget spille 1-1 mot VM-finalist Tyskland fredag kveld.

- De imponerte mot Tyskland. Det må jeg si var et skremmeskudd. Nå har de full tropp igjen også. Det blir en ny tett match.

Gi jernet

Sembs oppskrift på ny seier og sju poeng når Bosnia-kampen blåses i gang er enkel: Gjør det samme som i går.

- Vi må gi alt, vi må gi jernet for tre poeng, sier landslagssjefen.

(Dagbladet.no)