- Positivt for Brede og norsk fotball

Ola By Rise om ny nordmann i Premier League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Les også: Brede tror alle er glade over Fulham-avtalen

(Dagbladet.no): Brede Hangeland blir den femte norske landslagsspillere i Premier League, etter at Fulham i dag presenterte 26-åringen som sitt nye kjøp.

Hareide-assistent Ola By Rise gleder seg på Hangelands vegne og tror stopperen er moden for superspissene i kanskje verdens beste liga.

- Jeg synes dette er veldig positivt, både for landslaget og for Brede. Han er god nok til å ta steget, både mentalt og ferdighetsmessig, sier By Rise til Dagbladet.no.

Tøff nok i hodet

Landslagsassistenten trekker fram Hangelands EM-kvalik, der han som eneste norske spiller var på banen samtlige minutter.

- Brede har stor spilleforståelse og vært gjennom en fin utvikling. Jeg tror han er tøff nok i hodet til å taklet dette, han har hatt en veldig god EM-kvalik. Han er i ferd med å bli en ledertype, sier den tidligere RBK-sjefen.

At det er Fulham og manager Roy Hogson som fikk tilslaget på FCK-stopperen er ytterligere et pluss i By Rises bok.

- Hodgson vet hva han får og alt tyder på at Brede blir satset på. Det er viktigere enn at han for eksempel havner i Manchester United.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer