Postma skremte ikke Søndrål

Berlin (NTB-Bjørn Veseth): - Sterkt, men ikke avskrekkende, sa Ådne Søndrål om Ids Postmas verdensrekord på 1500 meter i Berlin Sportforum i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den nederlandske verdensmesteren slo til med 1.49,81 i siste par, og ble førstemann under 1.50 på distansen. Ådne Søndrål kom på femteplass med 1.52,52, slått med 2,71 sekunder.

- Det er sterkt av Postma å sette verdensrekord på denne banen, som ikke er av de raskeste. Men det er der lista ligger. I OL tror jeg man må under 1.48 for å ta medalje, sier Søndrål.

Ådne gikk sitt første løp for sesongen, og det syntes i starten. Postmas første 300 meter gikk 82/100 raskere enn Ådnes, og nederlenderen passerte 700 meter hele 2,13 sekunder raskere. Men sisterunden til Ådne gikk unna på 29,84, som var 24/100 raskere enn Postma.

Mangler tempo

- Løpet var liksom over før det var startet for meg. På de første rundene var det som å kjøre med en motor som tenner på seks av de åtte sylindrene. Jeg mangler fortsatt tempo i kroppen, og starttrening med de nye klappskøytene har jeg ikke begynt med ennå.

Hofteskaden, som har kostet ham to måneders styrketrening, kjente han ingenting til. - Teknisk sett tror jeg at jeg har tjent på å være skadet, for jeg har vært tvunget til å gå rolig og terpe på tekniske detaljer. Styrketreningen, som skal gi mer fart og eksplosivitet, kan jeg ta igjen senere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer