Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Potenspiller tenner kvinner

Menn som knasker potenspiller, gjør kvinnene sine mer seksuelt tilfredse, ifølge studie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Å få ereksjon øker ikke bare tilfredsheten hos mannen. En studie som ble presentert på en urologikonferanse i San Antonio i Texas i forrige uke viser at den kvinnelige seksualfunksjonen også i stor grad blir påvirket av potenspiller.

Totalt 180 par deltok i studien, hvor mennene, som alle i større eller mindre grad var plaget av impotens, ble tilfeldig utvalgt til å spise narrepiller eller Viagra i 12 uker.

Kvinnene ble stilt flere spørsmål som gikk på seksuell tilfredshet og holdninger til mannens ereksjonsbehandling. På spørsmål om hvor ofte samleiene hadde vært tilfredsstillende de siste fire ukene, ga kvinnene i potenspillegruppa uttrykk for en tilfredshet som var dobbelt så stor som i narrepillegruppa. De følte også større nytelse.

Sexolog Gro Isachsen er ikke overrasket:-  Når mannen får problemer med ereksjonen, blir han ofte usikker. Sexen må ofte gjøres unna så fort som mulig for at han ikke skal risikere å miste ereksjonen. En veldig målorientert sex fungererdårlig for kvinner som ønsker seg mer nytel-sesorien-tert sex, sier Isachsen.

GLADE KVINNER:</> I potenspillegruppa var tilfredsheten over samleiene dobbelt så stor som i narrepillegruppa.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!