Potenspiller tenner kvinner

Menn som knasker potenspiller, gjør kvinnene sine mer seksuelt tilfredse, ifølge studie.

Å få ereksjon øker ikke bare tilfredsheten hos mannen. En studie som ble presentert på en urologikonferanse i San Antonio i Texas i forrige uke viser at den kvinnelige seksualfunksjonen også i stor grad blir påvirket av potenspiller.

Totalt 180 par deltok i studien, hvor mennene, som alle i større eller mindre grad var plaget av impotens, ble tilfeldig utvalgt til å spise narrepiller eller Viagra i 12 uker.

Kvinnene ble stilt flere spørsmål som gikk på seksuell tilfredshet og holdninger til mannens ereksjonsbehandling. På spørsmål om hvor ofte samleiene hadde vært tilfredsstillende de siste fire ukene, ga kvinnene i potenspillegruppa uttrykk for en tilfredshet som var dobbelt så stor som i narrepillegruppa. De følte også større nytelse.

Sexolog Gro Isachsen er ikke overrasket:-  Når mannen får problemer med ereksjonen, blir han ofte usikker. Sexen må ofte gjøres unna så fort som mulig for at han ikke skal risikere å miste ereksjonen. En veldig målorientert sex fungererdårlig for kvinner som ønsker seg mer nytel-sesorien-tert sex, sier Isachsen.

GLADE KVINNER:</> I potenspillegruppa var tilfredsheten over samleiene dobbelt så stor som i narrepillegruppa.