Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Poulsens framtid på landslaget er i fare

- Det er ikke sagt at han får flere kamper i Liverpool, sier Morten Olsen.

KAPTEIN I FARE: Christian Poulsen var kaptein mot Norge, men ble tatt av banen etter 70 minutter. I går satt han på benken. 
Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
KAPTEIN I FARE: Christian Poulsen var kaptein mot Norge, men ble tatt av banen etter 70 minutter. I går satt han på benken. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer

Christian Poulsens (31) framtid som dansk landslagskaptein henger i en tynn tråd.

Poulsen har hatt en tung sesong i Liverpool-trøyen med lite spilletid. Det kan få konsekvenser for mulighetene på landslaget.

Midtbanespilleren var ubenyttet reserve i tirsdagens landskamp mot Slovakia (2-1). Om han er tilbake på laget i EM-kvalifiseringskampen mot Island 4. juni, er usikkert.

- Det er ingen som sier at Christian Poulsen får flere kamper i Liverpool. Da spiller han ikke mot Island. Det må være klart. Hvis du ikke har rytmen, så er det andre som må slippe til, sa landslagssjef Morten Olsen etter gårsdagens kamp.

- Det handler ikke om den enkelte spiller eller kaptein. Han er skuffet over ikke å få spilletid, men han kan se at vi er nødt til å velge noe annet, la han til.

Poulsen forstår sjefen.

- Det er selvfølgelig en trist situasjon for meg, men det er opp til meg å endre det. Jeg var litt forberedt på det. Morten hadde snakket om at han ville prøve noe annet hvis jeg fortsatt ikke får så mye spilletid i Liverpool, fortalte Poulsen, som spilte 69 minutter mot Norge sist lørdag.

31-åringen vet ikke om han får fortsette som landslagskaptein.

- Jeg har egentlig ikke tenkt over det, men jeg forstår situasjonen jeg er i. Det er motbakke for meg nå, og det er ingen som synes det er mer ergerlig, enn meg selv, sa Liverpool-reserven.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media