TOK DET PIANO: Asafa Powell kjente det rykket litt i låret, og slo av farten fullstendig.Foto: SCANPIX/AP/Abdeljalil Bounhar
TOK DET PIANO: Asafa Powell kjente det rykket litt i låret, og slo av farten fullstendig.Foto: SCANPIX/AP/Abdeljalil BounharVis mer

Powell haltet i mål på 36 sekunder på 100-meteren

Kjente antydning til strekk.

Asafa Powell kjente antydning til en liten strekk etter 20 meter av 100-meteren i Rabat søndag og haltet i mål på vel 36 sekunder.

Løpet i den marokkanske hovedstaden var det siste Powell skulle løpe før Jamaica-mesterskapet på hjemmebane i Kingston fra 23. til 26. juni. Det er også VM-kvalifisering for de jamaicanske løperne.

- Jeg er ikke bekymret for det som skjedde i Rabat. Da jeg kjente det murret litt i beinet, var jeg føre var og sluttet å ta i. Derfor er jeg helt sikker på at jeg kommer til å være 100 prosent klar til VM-kvalifiseringen og mesterskapet hjemme i Kingston, sa Powell ifølge sin manager, Paul Doyle, etter løpet i Rabat.

Den tidligere verdensrekordholderen må fullføre blant de tre beste i det jamaicanske mesterskapet for å sikre en plass i Daegu-VM i august/september.

- Det er ingen alvorlig skade Powell har pådratt seg. Han kjenner seg litt øm og stiv når han strekker ut. Det er det hele, sier Paul Doyle til nyhetsbyrået Reuters.

For første gang på flere år skal ikke Powell løpe i Bislett Games, for i år står ikke 100 meter for menn på programmet. Topp sprint blir det likevel på 200-meteren i Oslo med Usain Bolt i superduell mot Jaysuma Saidy Ndure.

(NTB)