Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Powell strekkskadd

Magnus Powells skade var likevel en strekk. Dermed er LSK-toppscoreren ut i minst tre uker. - En katastrofe, sier Powell til Dagbladet.no.

Powell holdt seg til låret etter treninga onsdag, men trodde etter en undersøkelse at at skaden bare var ei krampe i låret. I dag fikk han kontrabeskjed av den kjedelige sorten.

En undersøkelse på Toppidrettssenteret i Oslo i dag tidlig viste at Powell har pådratt seg en strekk på på baksida av høyre lår.

Det betyr at han i beste fall er ute i tre uker. Men det kan i verste fall ta seks uker før LSK får Powell tilbake på laget. I mellomtida kan bare 26-åringen sykle, småjogge og krysse fingrene.

- Jeg håper jeg kommer tilbake om tre uker. Dette er en katastrofe, typisk at dette skjedde når det gikk så bra, sier Powell som har scoret 12 mål på sju kamper siden han kom tilbake fra en annen skade tidligere i sommer.

Nå overtar Arild Sundgodt plassen ved siden av Clayton Zane mot Odd Grenland søndag.

- Forhåpentligvis gjør Lillestrøm det like bra uten meg. Vi har gode erstattere i stallen, sier Powell.

Powell skremte LSK

(Dagbladet.no)

<B>UTE PÅ TOPP:</B> Magnus Powell har skutt tippeligamotstanderne i senk i sommer. Nå er han skadd.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media